Vi tror på, at succes kommer til dem, der tør gå efter det

Vores services driver kunder til din virksomhed


Ansøg om vores hjælp til din digitale markedsføring i dag

Vores services

Digital markedsføring har udviklet til et bredspektret virvar mellem sociale medier, søgemaskiner, bannere, streamingreklamer og listen fortsætter. Men ikke alle reklametyper betaler sig for alle virksomheder. Derfor har mange små og mellemstore virksomheder i dag brug for eksterne eksperter til at guide dem på rette vej.
Vi har indgået et bredt samarbejde med andre virksomheder og freelancere for at kunne tilbyde den bedste service på alle områder. På den måde kan vi finde de helt rigtige reklamemetoder for din unikke virksomhed, stor som lille.

Webudvikling

Søgemaskineoptimering

Content marketing

Social marketing

PPC marketing

Reputation management

Google analytics

Video marketing

Konverteringsoptimering

Tag ikke bare vores ord for det

Lad os bevise hvad vi kan gøre

Klik her og få rangeret én søgefrase gratis
0
Søgefraser er allerede blevet rangeret

Derfor er professionel søgemaskineoptimering vital for virksomheder i dag

Du har hørt om søgemaskineoptimering, SEO. Du er overbevist om søgemaskineoptimering virker. Hvad du sandsynligvis spekulerer over er, hvor vigtigt er det, og hvad gør det så godt?
For at forstå hvor kraftfuld SEO er, sætter vi fokus på rollen, den kan spille i din markedsføring og kommunikation.

Søgemaskineoptimering

Synlighed er den nye konge

De fleste kender udtrykket ”Content is king”. Men sandheden er vi drukner i information i dag. Siden internettets opblomstring mener alle, de har noget vigtigt at dele. Du kan skrive verdens bedste artikler eller have en bedre hjemmeside end alle dine konkurrenter, men det hjælper intet hvis ingen kan finde din service / dit produkt. Så hvis du skal have en bid af kagen, er det vigtigste at sørge for du bliver set – og søgemaskineoptimering er den markedsføring, der giver dig mest synlighed for pengene – ingen tvivl.

Endnu bedre end bare synligheden, er kvaliteten af de mennesker der finder din service gennem søgemaskineoptimering. For i modsætning til traditionelle reklamemetoder, er SEO både reklame og filter i et og samme markedsføringsværktøj. Med korrekt søgemaskineoptimering vil du blive set mennesker der leder efter netop din service, og derfor har SEO en af branchens højeste ROIs, return on investment.

Søgemaskineoptimering er ikke en udgift, men en investering

Det første spørgsmål du burde have, er om SEO er pengene værd? Enten står du til ansvar overfor din chef, og skal retfærdiggøre vigtigheden af søgemaskineoptimering, eller også har du din egen virksomhed og overvejer om du har råd til sådan en investering.

Som med alle investeringer er intet beløb for højt, hvis afkastet er tilsvarende højere. Her hos Jacob Lind Online Marketing beregner vi altid værdien af søgemaskineoptimering for din virksomhed, før vi udtaler os om, om vi overhovedet kan hjælpe. Vi prissætter således at du altid vil opnå højest mulige ROI for vores services.

Forskellen på bare én placering på Googles første side kan fordoble dine indtægter

En investering i søgemaskineoptimering nogle gange betale sig mangedobbelt tilbage. Det er grunden til SEO er blevet sammenlignet med at investere i fast ejendom – afkastet kan være virkelig omvæltende, når du får de rigtige til at udføre det for dig – og ligesom placeringen af en butik i midtbyen er din hjemmesides placering på Google lige så vigtig. Høje placeringer på Google giver endda tillid hos forbrugerne, da Google har fået starstatus på niveau med kendte personer blandt dets søgere.

Hvis du ikke allerede nu er overbevist om vigtigheden af professionel søgemaskineoptimering, så hør hvad SEO Clarity, søgemaskineoptimeringsspecialister med base i Chicago, skrev i deres rapport med titlen “Hvis du ikke er rang #1 for mobile enheder, kan du lige så godt som være på side 2”. Rapporten illustrerer vigtigheden af at din hjemmeside får professionel SEO, så du ikke blot ligger midt på side 1.

SEO Clarity analyserede over 2 mia. indtryk og mere end 2,6 millioner klik indsamlet over en periode på 90 dage fra ca. 400 af deres kunders Google Webmasterkonti, hvilket gør denne rapport, ifølge SEO Clarity, til den største af sin art nogensinde. Faktisk var der mindst 35 millioner visninger pr position på Google, og 2,68 millioner klik, fordelt på over 2,2 millioner unikke nøgleord. Det giver enhver virksomhed ejer god grund til at tage resultaterne alvorligt.

Her er hvad de fandt: Som du måske har gættet, får førstepladsen på Google den højeste procentdel af klik til deres hjemmeside (CTR), mere end 20% procent, med en konstant regression ned til rang 9, med kun 3% CTR. Interessant nok får plads 10 højere CTR end at plads 8 eller 9, hvilket måske afspejler det faktum, at søgninger udføres af mennesker, der mangler tålmodighed til at kigge gennem en lang liste i perfekt orden.

Mest spændende er de mobile modelresultater, der viser en CTR på 37% for topplaceringen, med et kæmpe drop ned til 9% for position 2. Kort sagt, du er 3 gange bedre af, ved at placere første snarere end anden. Rapporten viste også, at det var lige så sandt for alle 4 brancher testet: rejser, mode, detailhandel og elektronik. Forestil dig forskellen dette kunne gøre for din virksomhed i form af indtægter, eller i det mindste i form af popularitet og opmærksomhed for dit brand.

Sidste ord

I sidste ende, hvis du har brugt penge, tid og kræfter på at bygge en præsentabel hjemmeside for din virksomhed, synes det bydende nødvendigt, at den bliver set af de mennesker du byggede den til – alt andet vil være spildt arbejde.

Derudover kan søgemaskineoptimering, forstærke alt andet online markedsføring du bruger, og har reklamebranchens højeste ROI, hvis gjort korrekt.

Nu du ved der er op til 3 gange så mange penge i 1. pladsen i forhold til 2. pladsen på Google, forstår du også hvorfor det kan betale sig at få en professionel til at hjælpe din virksomhed helt til tops. Læs vores artikel om 4 tips til at hyre det rigtige SEO-optimerings bureau.

Det er kun fair at dele...

Stop Med at Miste Kunder Til Dine Konkurrenter

Hver dag køber kunder hos dine konkurrenter, fordi de ikke fandt dig på Google.
90% søger i dag på Google efter det de mangler.
Over 50% køber hos dem de finder på Google.
Men under 5% går videre til side 2 på Google.

hjælp til SEO

Her finder du os

Jacob Lind Online Marketing

CVR-nr. 35947604
Møllevangs Allé 142
8200 Aarhus N
+45 2122 1945

Jacob Lind SEO anbefaling
Kan inte hylla Jacob nog för det jobb han och hans kollegor gjorde med vår verksamhet. Innan vi använde deras tjänster var kanske 5% av kunderna på våran klinik från internet. Nu, ungefär 5 månader senare är över 70% av våra kunder sådana som hittat oss på nätet! Det har även från början känt oss som en partner snarare än en kund. Att jobba med detta företag har varit ett nöje hela vägen!
Tack för allt!Jens Lundgren, Yaango Company
Se flere anbefalinger fra vores globale netværk