Vores marketing services

Din markedsføring er ikke stærkere end dets svageste led. Selvom du har den flotteste hjemmeside, behøver du ikke have den mest effektive, og hvis ingen ser den, har du essentielt spildt dine penge på et dyrt digitalt visitkort.
Vi hjælper dig hele vejen! Vi bygger en ny hjemmeside til dig, eller optimerer din nuværende, så den konverterer flere kunder. Vi lokaliserer din målgruppe, og lægger en markedsføringsstrategi, der vil skaffe dig flere kunder og øge din omsætning. Vi udfører din kampagne, og opsætter værktøjer og KPI’er til at måle på resultaterne og forbedre kampagnen løbende.

Webudvikling

Du får aldrig en anden chance til at give et godt førstehåndsindtryk. Derfor er det utrolig vigtigt at din hjemmeside er opbygget, så alle sider leder kunden til handling.
Vi har nogle af Europas skarpeste programmører på holdet, der kan skabe hvad som helst. Dét kombineret med vores indgangsvinkel fra markedsføring, betyder vi kan bygge hjemmesider der ikke kun er visuelt imponerende, men som er designet til at konvertere besøgende om til kunder.

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO er en af de mest omtalte digitale markedsførings-metoder. Vi ved det er velbegrundet, og har derfor valgt at lægge et stærkt fokus herpå.
Mange virksomheder bliver i dag skabt alene på grund af deres rangering på Google, og ligeledes konkurserklærer mange virksomheder, der ikke forstår vigtigheden af deres synlighed på søgemaskinerne.

Content marketing

Omkring 96% af de besøgende på din hjemmeside er ikke klar til at købe. Det er derfor ekstremt vigtigt, at din hjemmeside imødegår sine besøgende, og giver dem det de har brug for til at beslutte sig for at købe.
Indholdet på din hjemmeside og den værdi det har for læseren, kan være med til at stilne tvivl og sænke deres parrader, så køb bliver en mulighed.
Ligeledes kan korrekt content marketing, bruges til at lede kunder fra andre hjemmesider over på din.

Social markedsføring

Brands bliver skabt af dets forbrugere. Hvis du kan påvirke hvad folk snakker om, kan du skabe et populært brand, og det har aldrig været nemmere siden sociale medier kom frem.
Vores kunder er blevet kræsne i takt med internettets nye muligheder, og vi er tvunget til, kontant at minde dem om vi er her og være i dialog med vores kunder, for at fastholde og styrke vores position.

Reputation management

I en verden hvor alle kan snakke frit, er det ikke altid nemt at få sin virksomhed til at fremstå fejlfri. Mennesker vil gå længere for klage over en dårlig oplevelse, end de gør for at give en positiv kommentar.
Dårlig omtale der er synlig på Google eller en 1-stjerne vurdering af din virksomhed på Facebook og Trustpilot, kan have dramatiske konsekvenser for dit salg.
Reputation management er et omfattende arbejde, men kan være nødvendigt for at sikre din virksomheds fremtid. Vi hjælper med at få din virksomheds bedste vinkel frem i lyset, og mindsker skaden af din dårlige omtale.

Video marketing

Videomarketing er en af de hurtigstvoksende og mest succesfulde former for digital markedsføring.
En video kræver minimal indsats af internettets brugere, og er derfor foretrukket af de fleste.
En video kan forhøje din konverteringrate med op til 80%, og bliver delt i langt højere grad på de sociale medier.

Konverteringsoptimering

Korrekt opsætning af din hjemmeside kan mange-doble din indtjening på markedsføring, og er et vitalt element i en hver markedsføringskampagne.
Alle sider på din hjemmeside bør være opsat, til at give lynhurtige svar på det søgeren leder efter, og de bør have “call to action” elementer, der for besøgende til at ringe dig op, afgive deres email eller udfylde en formular.Google Analytics

Et analyseværktøj som Google Analytics er et “must have” for enhver hjemmeside, men endnu vigtigere er det at opsætte Googles gratis værktøj på den rigtige måde, så du kan bruge det til at forbedre din hjemmesides konverteringsrater, og følge dine markedsføringskampagner hele vejen.
Hvis du ikke kan aflæse hvad din indtjening er per besøgende, følge konverteringsprocenter på dine individuelle reklamer og se hvor folk forlader din hjemmeside, så kunne du lige så godt køre med bind for øjnene på motorvejen, og dine dage som selvstændig, er nok talte.

PPC marketing

Google Adwords er en af de mest kendte former for PPC markedsføring, og en rigtig god måde for mindre lokale virksomheder at nå deres kunder på.
Adwords er imidlertid dyrt, og du kan ofte få mere ud af at købe bannerpladser hos de rigtige hjemmesider. Men det bedste resultat opnås i et samarbejde mellem de to metoder i form af retargeting kampagner gennem Adwords, som opfølgning på billigere klik fra bannere.
Vi planlægger kampagnerne, designer attraktive bannerne med lokkende budskab og udfører komplette PPC kampagner for din virksomhed.