Virksomhedsprofil

Vi er et online marketingsbureau med speciale i rangering af hjemmesider på Google.

Vi har erfaring med alt fra lokal rangering til store globale firmaer med flere hjemmesider, og vi har flere hundrede rank #1 placeringer på Google under bæltet.

Kort sagt skaffer vi kunder til din virksomhed. Vi er eksperter i at få din virksomhed øverst på Google, så du bliver synlig overfor de tusinder potentielle kunder, der hver måned leder efter dit produkt eller services.


Jacob Lind Online Marketing

Om Jacob Lind

Jeg har i flere år arbejdet med online marketing, og jeg valgte i 2016 at blive selvstændig inden for branchen. Med mit firma Jacob Lind Online Marketing optimerer jeg hjemmesider for lokale og internationale virksomheder, så de får flere kunder samt en øget omsætning.

Jeg er drevet af at hjælpe andres gode idéer til succes. Det er fantastisk at arbejde med andre iværksættere, de har positiv energi og en inspirerende arbejdsmoral.


Jacob Lind

-Grundlægger og ejer-
Jacob Lind

Partnere

Media Mirror er vores affiliate partner. De hjælper os med at opsætte PPC og PPA kampagner hurtigt og nemt.

Hvis du er interesseret i at udvide din markedsføring, og kun betale når du selv tjener penge, så kontakt os i dag, og hør, om vi kan hjælpe dig med dit produkt.

Du kan også selv tjene penge online og få en ekstra indkomst. Klik på linket og lær hvordan Media Mirror kan blive installeret på din hjemmeside.
Du kan også starte en affiliate hjemmeside med deres andet værktøj Affiliate Mirror.


Jacob Lind

-Affiliate Partner-
Media Mirror