Virksomhedsprofil

Jacob Lind Online Marketing blev oprettet i januar 2017, med et ønske om at tilbyde små og mellemstore danske virksomheder en mere retfærdig markedsføringløsning.
Det er vores opfafttelse, at digital markedsføring i dag har udviklet sig til et uigennemskueligt industri, der først og fremmest søger at tjene egne interesser, og hvor stadig større konkurrence presser nye aktører på markedet til at love mere end de kan holde.
En problemstilling vi ved rammer den gennemsnitlige danske virksomhed hårdest, da de ikke har ressourcerne til at huse egne vejledende eksperter, og ej heller ikke kapacitet til at udføre meningsværdige statistiker på deres markedsføring.
Vi føler derfor et ansvar, til at repræsentere en ny filosofi indenfor markedsføringensbranchen, der beror på “gensidig succes”, dvs. ægte værdiskabelse for vores kunder. Det gør vi igennem udelukkende at bruge kundens øgede omsætning som skala for succes, hvor det gængse markedsførings-bureau i dag bruger antallat af skabte indtryk blandt en købergruppe.

Jacob Lind Online Marketing

Om Jacob Lind

Jeg har i flere år arbejdet med online marketing, og jeg valgte i 2016 at blive selvstændig inden for branchen. Med mit firma Jacob Lind Online Marketing optimerer jeg hjemmesider for lokale og internationale virksomheder, så de får flere kunder samt en øget omsætning.

Jeg er drevet af at hjælpe andres gode idéer til succes. Det er fantastisk at arbejde med andre iværksættere, de har positiv energi og en inspirerende arbejdsmoral.

Jacob Lind

-Grundlægger og ejer-
Jacob Lind

Andre partnere

Media Mirror er vores affiliate partner. De hjælper os med at opsætte PPC og PPA kampagner hurtigt og nemt.

Hvis du er interesseret i at udvide din markedsføring, og kun betale når du selv tjener penge, så kontakt os i dag, og hør, om vi kan hjælpe dig med dit produkt.

Du kan også selv tjene penge online og få en ekstra indkomst. Klik på linket og lær hvordan Media Mirror kan blive installeret på din hjemmeside.
Du kan også starte en affiliate hjemmeside med deres andet værktøj Affiliate Mirror.


Jacob Lind

-Affiliate Partner-
Media Mirror

Lund SEO er vores svenske samarbejdspartnere fra Göteborg. Samarbejdet er indgået som et led i udbredelsen til hele skandinavien. Vi tilbyder derfor allerede markedsføring på tværs af de danske græner, med et stadig voksende fokus på det globale marked, som vi alle er ved at blive en del af.
Vi tilbyder selvfølgelig også fuld dækning af engelsk markedsføring, og har forbindelser til alle de største magasiner og nyhedssteder som Forbes, New York Times, Entrepenuer osv.

Jacob Lind

-Svensk Partner-
Lund SEO