10x din omsætning med SEO

Vi skaffer flere kunder til din virksomhed end nogen anden online service

Vil du vide hvad professionel SEO kan gøre for din virksomhed?

Vi hjælper dig med at optimere indholdet på din hjemmeside, så den fremstår knivskarpt i både Googles og dine kunders øjne. Vi tager os tid til at gennemgå de spørgsmål, du eventuelt har omkring processen og dit samarbejde med os. Du bliver ydermere tildelt en specifik medarbejder som vil fungere som din kontaktperson, så du altid ved hvem du skal kontakte, hvis du har spørgsmål til din hjemmesides udvikling.

Udfyld formularen så kontakter vi dig

Overtag Google
Sæt høje forventninger. Vi er ikke tilfredse med førstepositionen, vi vil overtage hele Googles første side.

Din Partner
Vi vil gerne hjælpe, så uanset om du har et spørgsmål eller et problem, vil vi gerne høre fra dig.

Forøg Din Omsætning
Følg med mens kunder strømmer til fra Googles 5 millarder søgende. Vi finder altid en pris du har råd til.

Daglige Rapporter
Vi sender dig daglige rapporter med rangering og vigtige nyheder, så du kan følge din udvikling.

Kreativitet
Som del af et nætværk med nogle af verdens bedste SEO-eksperter, vil vi altid være på toppen.

Ingen Bindinger
Bekymringsfrie måned-til-måned kontrakter. Hvorfor betale for resultater et firma ikke leverer?

Jacob Lind SEO anbefaling
Kan inte hylla Jacob nog för det jobb han och hans kollegor gjorde med vår verksamhet. Innan vi använde deras tjänster var kanske 5% av kunderna på våran klinik från internet. Nu, ungefär 5 månader senare är över 70% av våra kunder sådana som hittat oss på nätet! Det har även från början känt oss som en partner snarare än en kund. Att jobba med detta företag har varit ett nöje hela vägen!
Tack för allt!Jens Lundgren, Yaango Company
Se flere anbefalinger fra vores globale netværk

Google Partner

Som en del af Googles Partnerprojekt hører vi om ændringer i Googles søgemaskine, så snart de sker. Vi er derfor altid i stand til at navigere udenom fremtidige ændringer i Googles algoritmer, som kunne skade din virksomheds placering på Google og dermed også din forretning.

Google seo certifikater

Et stærkt SEO Aalborg bureau

At lægge en markedsføringsstrategi er altid svært, fordi det har så stor betydning for virksomhedens fremtidige omsætning. Det er motoren, der driver maskinen. Så derfor skal du også være sikker på, at du vælger en stærk og stabil motor, der kan trække dit firma igennem hvad som helst.

SEO har mange rygter om at være en fupforretning, men alligevel beviser vi her hos SEO Aalborg gang på gang, at topplaceringer på Google kan opnås ved korrekt strategisk udførelse af et professionelt team – fandt du os ikke gennem Google? På samme måde kan vi gøre din forretnings synlig overfor de 5 millarder, der hver dag bruger Google til at finde det de leder efter.

SEO Aalborg

Vi leverer komplet markedsføring
SEO Aalborg lever komplet markedsføring; vi hjælper dig med at finde de bedste søgeord, opsætter sociale medier, udsender pressemeddelelser, optimerer on-page SEO, sender links til din hjemmeside, og bygger sitemaps og Google Schemas. Vi har dygtige tekstforfattere indenfor mange brancher, der skriver artikler i bedste kvalitet for din virksomhed.

Vi har mange års erfaring med SEO og er en del at et internationalt samarbejde med verdens skarpeste SEO-eksperter. Tilsammen udfordrer vi hele tiden grænserne for, hvad SEO kan bringe din og vores egne virksomheder. Vi har arbejdet med virksomheder indenfor alle brancher og trods deres mange forskelligheder, har SEO vist sig, at være en af de absolut stærkeste markedsføringsmetoder de har brugt. Det har været gældende både for vores lokale partnere og større internationale organisationer.

Vi arbejder ikke med alle
Vi ved vejen til succes for enhver markedsføringsstrategi ligger i forberedelsen. Derfor bruger vi hos SEO Aalborg meget tid på at analysere din virksomhed og din branche, fordi vi forstår hver opgave har sine egne udfordringer. Det betyder vi også bruger tid på at udvælge de rigtige virksomheder for os at arbejde med. Hvis du er interesseret i vores professionelle service, beder vi dig derfor udfylde vores partneransøgning.

Hvis vi ser et potentiale for at forbedre din virksomhed, planlægger vi indenfor 2-3 arbejdsdage, en hurtig strategi for din virksomheds SEO-markedsføring, som vi fremlægger for dig i en kort videopræsentation eller over et videoopkald. Du vil herefter indgå i et samarbejde med en SEO-ekspert og fastlægge en detaljeret plan for din virksomheds fremtidige succes online.

Første side af Google eller pengene tilbage
Hvis du er blevet udvalgt til et samarbejde med os, er det fordi vi ved, vi kan gøre en forskel for din virksomhed. Det betyder, at vi ikke tøver med at garantere dig pengene tilbage, hvis vi fejler. Vi er nemlig 100% afhængige af din virksomheds succes, for at kunne erklære vores egen en succes. Det er en service, du ikke får andre steder end SEO Aalborg. Hvad har du at tabe?
Vores garanti er blot det ene led af vores politik: ægte værdi, som vi forsøger at arbejde ud fra, både gennem vores kunder, men også fra vores egen virksomhed. Det andet led er måned-til-måned kontrakter, der gør det nemt for din virksomhed at trække sig tilbage. Vi mener ikke, at du skal betale et firma, der ikke kan levere varen.
Med de frie rammer har vi hos SEO Aalborg gjort det så nemt for dig at handle, som overhovedet muligt. Vi ved SEO er et af de stærkeste markedsføringsmedtoder til stede i dag for næsten alle virksomheder. Så det ærgrer os hver gang, en virksomhed ikke tør tage skridtet og komme i gang, fordi branchen har upålidelige SEO-bureauer og et skeptisk ry. Læs her 7 almindelige løgne SEO-bureauer fortæller.

Det er kun fair at dele...

Stop med at miste kunder til dine konkurrenter

Hver dag køber kunder hos dine konkurrenter, fordi de ikke fandt dig på Google.
90% søger i dag på Google efter det de mangler.
Over 50% køber hos dem de finder på Google.
Men under 5% går videre til side 2 på Google.

hjælp til SEO

Her finder du os

Jacob Lind Online Marketing

CVR-nr. 35947604
Møllevangs Allé 142
8200 Aarhus N
+45 2122 1945